Utilizatorul website SmartAsigur

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă doreşti o modalitate rapidă şi eficientă  prin care să-ţi efectuezi asigurarea obligatorie, RCA ieftin online reprezintă cea mai bună variantă. Accesând pagina online, vei găsi toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a beneficia de asigurare, vei fi corect şi rapid informat despre oferte şi despre  paşii care ar trebui urmaţi pentru a obţine poliţa. Prima condiţie pentru a deveni utilizator, este aceea de a avea vârsta legală peste 18 ani. Devenind utilizator, vei fi informat despre oferte,  contract,  costuri, despre valabilitatea poliţei şi despre zonele unde este activă asigurarea, ţi se vor oferi informaţii despre contextele pe care asigurarea nu le acoperă, despre limitele de despăgubire sau acoperirile suplimentare opţionale.

Asigurarea RCA emisă în mediul online

RCA este asigurarea obligatorie  de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie. Este adresată persoanelor fizice şi juridice  care deţin vehicule şi tramvaie înmatriculate/înregistrate pe teritoriul României. Asigurarea este valabilă pe teritoriul României, pe teritoriul statelor membre ale Uniunii  Europene şi pe teritoriile şi spaţiile prevăzute în poliţa de asigurare.

Asigurarea RCA  este valabilă pe perioada specificată  în contract. Asigurarea devine activă din ziua următoare datării contractului şi  expiră  la mometul stipulat în contract, dar şi în alte contexte, cum ar fi  momentul radierii vehiculului sau al schimbării proprietarului.

Prin asigurarea obligatorie RCA, îţi asiguri ţie şi persoanelor păgubite, protecţie financiară în urma unui accident.

Prin obţinerea unei asigurări RCA în mediul online, îţi procuri cea mai sigură şi eficientă variantă de asigurare.

Utilizatorul

Devenind utilizator RCA ieftin online vei putea cumpăra poliţe RCA online, în calitate de proprietar de vehicule. Poţi beneficia de o calculaţie estimativă a preţului asigurării pe baza datelor furnizate de tine, calculaţie ce nu are rol de ofertă. Oferta care îţi va fi făcută, va fi un document emis în baza informaţiilor oferite de tine ca utilizator, va fi salvată în contul tău şi va cuprinde prima de asigurare, perioada şi condiţiile de asigurare. În funcţie de ofertă, vei face o comandă, respectiv un document electronic prin care accepţi oferta de asigurare. Prin contractul de asigurare, tu, ca şi asigurat, te obligi să plăteşti  prima asiguratorului, iar asiguratorul se obligă să plătească o indemnizaţie în cazul producerii riscului asigurat. Ulterior, plătind suma specificată prin contract, vei beneficia de  poliţa de asigurare.

Ca utilizator,  îţi asumi obligativitatea  de a furniza doar date reale şi corecte. De asemenea, ai obligativitatea de  a nu face anumite acţiuni. Nu vei publica materiale care conţin viruşi sau alte programe care ar putea distruge acest sistem.

Nu vei publica materiale cu drept de autor, dacă nu eşti autorul acestora sau dacă nu ai permisiunea autorului.

Nu vei publica materiale defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator.

Nu vei publica imagini sau  texte care contravin normelor legale în vigoare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *