Dacă preferi violetul în grădină atunci aceste imagini sunt pentru tine

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Florile violet sunt  o declarație îndrăzneață. Așa că, dacă vrei să ca grădina ta să iasă din anonimat, atunci e musai să mizezi pe această culoare.

 

11

Picture 1 of 5

Flori superbe violet. Florile violet pot aduce culori bogate în orice grădină. Citește mai departe care sunt cele mai bune alegeri și cele mai bune modalități de a le folosi în grădină. Încercați să amestecați diferite nuanțe de flori mov pentru un amestec liniștitor. De exemplu, pentasul violet și roz oferă două nuanțe de culoare de la plante diferite. Ele adaugă culoarea designului fără a fi copleșitoare. Includeți plante cu frunze violet, de asemenea: frunzele colorate asigură continuitate, deoarece florile vin și trec prin sezon. Coleus și peniseturn sunt două exemple. 

Summer Snapdragon. Acest soi special, serenita angelonia, are o formă verticală cu vârfuri de flori de lavandă. Soiurile de zmeură și lavandă sunt alegeri populare.

Wave Pink Petunia. Un distribuitor viguros, care se întinde ușor cu 2-3 picioare sau mai mult, Pink Wave Petunia trece granițele designului conservator cu florile sale de culoare roz-violet.

Vista Salvia. Această plantă verticală oferă un contrast frumos pentru distribuitoare precum verbena și petunia.

 ‘Purple Flash’ Pepper. Pepperul „Purple Flash” este o plantă de frunze excelentă cu purpurii întunecați care fac un fundal deosebit pentru trandafiri și lavandă. Capsicum „Purple Flash” are, de asemenea, flori mov și fructe negre rotunde. Acesta crește 15 cm înălțime. Iubește căldura și este minunat pentru o grădină însorită.

Lanai „Deep Purple” Verbena. Un veritabil verde de înaltă creștere, Lanai „Deep Purple”, umple spațiul, cu florile sale bogate și violete închise.

Panseluțe mov. Este greu să înlocuiești panseluța cu orice altă floare pentru o expunere de flori mov, mai ales primăvară. Această floare iubită luminează anual grădinile în lunile reci cu fețele sale prietenoase. Panseluțele și viorelele prezintă în mod natural flori albastre, violet și lavandă.

Heliotrop. Premiată pentru parfumul dulce de vanilie, heliotropul dezvoltă capete de flori dense, violet în timpul verii. Sunt disponibile și tipuri albe și palid albastru. Deși cultivat în mod tipic, heliotropul este un arbust reziste și la tropice. Heliotrope-ul este o plantă perfectă pentru plantare lângă ușa din față sau într-un ghiveci de fereastră, astfel încât să puteți ajunge aproape de florile violet și să vă bucurați de parfumul lor.

Lumânări regale Veronica. Adăugați entuziasm la grădinii de flori cu spițele violet ale Veronicei Royal Lights. Este o plantă ușor de cultivat care înflorește în timpul verii, mai ales dacă eliminați florile decolorate.

Sursă foto: pinterest.com

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *